06 - 39 14 73 64

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Boek online

  • bigstock-Wellness--woman-receiving-hea-59288732.jpg
  • bigstock-Wellness--woman-receiving-nec-49818248.jpg
  • bigstock-Woman-in-a-nail-salon-receivin-47717296.jpg

Relax... Ontspan... Geniet...

In de huidige tijd eisen stress en werk veel van onszelf en ons lichaam We nemen vaak onvoldoende tijd om even tot rust te komen en op te laden. Massage is een heerlijke manier om lichaam en geest volledig te laten ontspannen. Massage is zo oud als de mensheid. Intuïtief wrijven wij over een pijnlijke plek of over een gespannen lichaamsdeel. Regelmatige massage draagt bij aan een gezonde levensstijl met meer levensvreugde en heeft een positief effect op stress gerelateerde klachten
Gun jezelf een moment van rust! 

Voet- en onderbeenmassage
Een voet- en onderbeenmassage geeft ontspanning, niet alleen in de voeten, maar in het hele lichaam. Het zorgt voor een goede doorbloeding en stimuleert de energiestromen in het lichaam. Een voetmassage geeft rust en laat je even stilstaan bij jezelf.

Voet- en onderbeenmassage met Hot Stones
Hot stone massage is precies wat de naam zegt, masseren met warme stenen. Deze massage wordt afwisselend uitgevoerd met olie en basaltstenen die gevormd zijn vanuit de hete lava van vulkanen. Deze stenen hebben eeuwenlang in rivierbeddingen gelegen waardoor ze een mooie ronde vorm hebben verkregen. Volgens de Indianen zijn ze gevormd door de vier elementen: Aarde, Wind, Water en Vuur. De stenen bevatten een hoog percentage ijzer en magnesium waardoor ze warmte lang vasthouden. De werking is ontgiftend, ontspannend en de magnetische kracht van de stenen geeft vernieuwde energie aan uw lichaam. Door de combinatie warmte en beweging ontstaat een dieptewerking op de spieren.

Voetreflexzonemassage
Reflexzone staat voor weerspiegeling van een deel van het lichaam in een ander deel van het lichaam, in dit geval de voet. Door het masseren van drukpunten in deze zones wordt de doorstroming van energie naar die organen en zenuwen bevorderd. Het zelfgenezend vermogen wordt gestimuleerd, blokkades worden opgeheven en het lichaam hervindt haar eigen kracht. Versterkt het zenuwgestel en de aanmaak van bloed en zorgt voor een heerlijk diepe ontspanning. De behandeling wordt afgesloten met een oliemassage van etherische olie.

Thaise voetreflexzonemassage
Thaise voetreflexzonemassage berust op het principe dat er gebieden, de zogenaamde reflexpunten, op de voeten aanwezig zijn die corresponderen met organen, klieren en structuren in het lichaam. Door deze reflexpunten te bewerken vermindert de spanning in het hele lichaam. Uniek aan deze behandeling is het gebruik van een speciaal massagestokje om de reflexpunten op de voetzool nog effectiever te stimuleren. Het voornaamste heilzame effect van de massage is ontspanning op lichamelijk en psychisch gebied. De behandeling van 60 minuten start met een ontspannend en reinigend voetbad met Thaise kruiden, gevolgd door de voetreflexzonemassage met stokje en Thaise olie en tot slot een nek/schoudermassage.

Metamorfosemassage
Metamorfosemassage is ontwikkeld door Dr. Robert St. John (1914-1996), arts en reflexoloog, hij noemde deze massagevorm prenatale therapie. In de prenatale periode wordt de basis gelegd voor je talenten, je kwaliteiten, maar er kunnen ook blokkades ontstaan die je er van kunnen weerhouden te zijn wie je werkelijk bent. Tijdens de Metamorfose massage worden handen, voeten en hoofd heel zacht gemasseerd op de zogenaamde prenatale lijnen, kan helpen blokkades op te ruimen en te verwerken. De massage werkt zeer ontspannend, brengt de geest tot rust en kan ondersteunend werken in periodes van bijv. echtscheiding, verhuizing, zwangerschap of verandering van (werk)omgeving.

Druk bestaan?  Neem even de tijd voor een massage en herstel de balans tussen lichaam en geest.

Nieuws & Acties

Update Corona 
Conform het laatste advies van de Brancheverening Provoet sluit ik 
de praktijk tot nader order. Ik wens u en uw naasten veel kracht en gezondheid in
deze onwerkelijke tijd. Dank voor uw vertrouwen en hopelijke tot snel!

Warme groet, Jolanda Hofland 

In the spotlights

Heb jij last van kalk- of schimmelnagels?
Ze ontsieren je handen of voeten en zijn vaak moeilijk te bestrijden. Gelukkig kunnen ze worden verholpen met PACT therapie. Zo krijg je weer gezonde en fris uitziende nagels.

Meer info over de behandeling?

    

  4feet&more

Vermeulenlaan 24
2497 AJ Den Haag
T 06 - 39 14 73 64
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK 58488154
AGB praktijkcode 96-61384
ProCert KRPnr 13249
Provoet Lidnr 312973

  Openingstijden

Maandag
8:30 – 17:30 uur
Dinsdag
13:00 – 22:00 uur
Donderdag
8:30 – 13:00 uur
Zaterdag
10:00 – 17:00 uur (1x p/mnd)

Provoet ProCert

 Waarom 4feet&more?

Gediplomeerd medisch pedicure
Persoonlijke aandacht
Gratis parkeren
PACT therapie (Schimmelnagels)
Arkada techniek (ingroeiende nagels)
Aangesloten bij ProVoet
Geregistreerd bij ProCert

       © 2020 4feet&more.nl                                                                                                                                            Privacy policy