Een Ingroeiende nagel (of Pseudo Unguis Incarnatus) komt vaak voor en kan veel pijn veroorzaken. 
Meestal gaat het om de nagel van de grote teen. Een van de oorzaken is te krap schoeisel. Maar ook verkeerd of te kort afknippen van de nagels  of een trauma ( denk aan het stoten van de teen) kan tot dit probleem leiden. Het is belangrijk om het probleem snel te laten behandelen. 4feet&more beschikt over verschillende behandeltechnieken..

Nagelbeugels
Een nagelbeugel is een hulpmiddel van metaal of kunststof dat op de nagel wordt bevestigd om een ronde nagel of ingroeiende nagel te begeleiden tijdens het groeien.
Hierdoor wordt de nagel vlakker en verdwijnen de pijnklachten..
Er wordt gewerkt met de beugels Podofix, Podostripe (kunststof beugels) en Combiped en Naspan (metalen beugels)  
Na een paar weken wordt de beugel verwijderd. Eventueel kan een nieuwe beugel worden geplaatst als de nagel nog niet voldoende is gecorrigeerd.
Met nagelbeugeltechniek kunnen langdurige, soms blijvende resultaten worden bereikt.

Arkada Techniek, revolutionaire en effectieve oplossing voor ingroeiende nagelproblemen.
De Arkada techniek is een corrigerende techniek die kan worden toegepast bij diverse probleemnagels met name ingroeiende nagels en wordt met regelmaat toegepast, wanneer andere ingrepen of behandelmethoden geen resultaat bieden. Een drastische ingreep als het verwijderen of deels verwijderen van de nagel is lang niet altijd nodig.
Adrian Arkada heeft dit innovatieve instrument, 'de cube' ontwikkeld, waarmee effectief, snel en 100% veilig de ingroeiende nagel kan worden behandeld. In feite is de cube het extra paar handen voor de specialist. Met behulp van speciale manipulatoren wordt de nagelplaat gestabiliseerd en gevormd.
Direct verlichting na 1 behandeling
Meestal is 1 behandeling voldoende om de problematiek het hoofd te bieden. Vervolgens komt u periodiek op controle, waarbij soms een kleine aanpassing wordt uitgevoerd voor een optimaal resultaat. Het aantal controles hangt af van het type, de convexiteit (kromming) en mate van groei van de nagel. Door het gebruik van acryl ziet de nagel er cosmetisch goed uit.
De behandeling duurt circa 1 uur.

Na de behandeling gebruikt u Arkadas's Serum TC16, dit serum regenereert de nagel, werkt schimmelwerend en antibacterieel tegen secundaire infecties.

4feet&more

Vermeulenlaan 24
2497 AJ Den Haag
T 06 - 39 14 73 64
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK 58488154
AGB praktijkcode 96-61384
ProCert KRPnr 13249
Provoet Lidnr 312973

Openingstijden

Maandag
8:30 – 17:00 uur
Dinsdag
8:30 – 17:00 uur
Woensdag
8:30 – 13:00 uur
 

Provoet ProCert

Waarom 4feet&more?

Gediplomeerd medisch pedicure
Persoonlijke aandacht
Gratis parkeren
PACT therapie (Schimmelnagels)
Arkada techniek (ingroeiende nagels)
Aangesloten bij ProVoet
Geregistreerd bij ProCert